Sluitsystemen en toegangscontrole

U wilt controle over wie toegang heeft tot uw pand ? Firma Gruythuysen bv realiseert dit op mechanisch en/of elektronische wijze.

Sluit systemen voor bedrijven

Een sluit systeem geeft overzicht in wie toegang heeft tot welke ruimte. Wanneer een gebouw meerdere gebruikers of bewoners heeft, kunnen mensen verschillende rechten hebben voor het betreden van de ruimten in het gebouw. Om te voorkomen dat de gebruikers een enorme sleutelbos krijgen, wordt een sluit systeem of sluit plan opgesteld. Ook kan men op deze wijze het toegangsrecht per individu per ruimte bepalen. Men spreekt hierbij ook wel van een toegangscontrole-plan.

Mechanisch via een sleutel sluitplan. Met behulp van specifieke software worden uw eisen en wensen door onze slotenspecialisten verwerkt tot een compleet sluitplan. Vervolgens assembleren wij de cilinders en maken de sleutels. Een sleutel sluitplan wordt bijvoorkeur geleverd met beschermde sleutels. Hierdoor heeft u controle over de in omloop zijnde sleutel kopieen.

Elektronisch via chipsleutels, passen, buttons, druppels, handafdruk of irisscan. Ook hiervoor geldt dat uw eisen en wensen verwerkt worden in een compleet sluitplan. Door de toegepaste elektronica is het mogelijk toegang te verlenen of in te trekken zonder dat de "sleutelhouder" fysiek aanwezig is. Optioneel kunt u een tijd, betaal, en/of uren verantwoordingfunctie toe voegen.

De chipsleutel combineert een beschermd sleutel sluitplan met elektronische toegangscontrole. Bij verlies of niet retour ontvangen van sleutels is het mogelijk controle over de toegang te behouden.